De Firma

OVER ONS

Firma Pickles is in 2013 opgericht door Niels van Nieuwenhuizen & Joris Visser en niet meer weg te denken uit de Drieharingstraat te Utrecht. Met inmiddels vier vestigingen en een spectaculaire foodtruck zijn de gastroburgers ook in de rest van Nederland een begrip geworden. Desondanks is de filosofie niet veranderd. Bij Pickles geniet je in een gemoedelijke sfeer van de lekkerste burgers en de mooiste wijnen. Je kunt niet reserveren, want er is altijd wel een plekje. En anders kun je ook gewoon lekker aan de bar eten. Dat maakt een avond bij Pickles al een beleving op zich.

Biologisch vlees

Firma Pickles Biologisch Vlees

Al het vlees bij Pickles is biologisch en komt van de Biologische Slager Gerrit Takke te Utrecht. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar dat proef je ook terug op je bord. Biologische dieren hebben meer ruimte, ze mogen in alle rust opgroeien en krijgen de kans om hun natuurlijke gedrag te vertonen. Al onze runderburgers worden gemaakt van het roodbonte MRIJ rund. MRIJ staat voor Maas, Rijn, IJsel, het gebied waar dit rundveeras is ontwikkeld. Naast onze vleesselectie serveren we tevens twee vegetarische burgers en een visburger.

Bijzondere wijnen

Firma Pickles Wines
Op onze wijnkaart vind je meer dan dertig verschillende soorten wijnen per glas ingedeeld in drie prijscategorieën. We werken voornamelijk met kleine producenten die een unieke smaak weten te bieden. Met zoveel open wijnen is het makkelijk en leuk om verschillende dingen te proeven. Zo zorgen we altijd voor een passend glas wijn bij de smaak die je lekker vindt. Daarnaast hebben we nog een selectie éxtra bijzondere wijnen die je enkel per fles kunt bestellen.

Beste ingrediënten

We maken het liefst zoveel mogelijk zelf, met de beste ingrediënten die voorhanden zijn. Zo hebben we ons brood ontwikkeld met Carl Siegert, leggen we onze eigen augurken in met hulp van Oos Kesbeke uit Amsterdam, snijden we onze friet van Agria aardappelen uit de Flevopolder en bereiden we zelf al onze sauzen. Van de mosterd tot aan de mayonaise. En ook de desserts komen natuurlijk uit eigen keuken. We geloven in ambachtelijke bereidingen, eerlijke producten en mooie smaken.

Wil je een avondje bij Firma Pickles aan iemand cadeau geven? Kom dan langs voor een burgercadeau. Bepaal zelf de waarde van de dinerbon en wij bedrukken je persoonlijke boodschap op een Heinz ketchup fles. Leuk om te krijgen, maar nog veel leuker om te geven!

Doe een burger cadeau!

* Verplicht velden.

Minimaal 20 euro.

Kosten zijn € 5,00 voor het custom made flesje ketchup en een fraai houten kistje met Pickles logo. Kosten voor het verzenden zijn € 6,00. Het kistje zal worden verstuurd na ontvangst betaling.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.