Selecteer een pagina

De Firma

Biologisch vlees
Firma Pickles Biologisch Vlees

Al het vlees bij Pickles is biologisch en komt van de Biologische Slager Gerrit Takke te Utrecht. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar dat proef je ook terug op je bord. Biologische dieren hebben meer ruimte, ze mogen in alle rust opgroeien en krijgen de kans om hun natuurlijke gedrag te vertonen. Al onze runderburgers worden gemaakt van het roodbonte MRIJ rund. MRIJ staat voor Maas, Rijn, IJsel, het gebied waar dit rundveeras is ontwikkeld. Naast onze vleesselectie serveren we tevens twee vegetarische burgers en een visburger.

Bijzondere wijnen
Firma Pickles Wines
Op onze wijnkaart vind je meer dan dertig verschillende soorten wijnen per glas ingedeeld in drie prijscategorieën. We werken voornamelijk met kleine producenten die een unieke smaak weten te bieden. Met zoveel open wijnen is het makkelijk en leuk om verschillende dingen te proeven. Zo zorgen we altijd voor een passend glas wijn bij de smaak die je lekker vindt. Daarnaast hebben we nog een selectie éxtra bijzondere wijnen die je enkel per fles kunt bestellen.
Beste ingrediënten

We maken het liefst zoveel mogelijk zelf, met de beste ingrediënten die voorhanden zijn. Zo hebben we ons brood ontwikkeld met Carl Siegert, leggen we onze eigen augurken in met hulp van Oos Kesbeke uit Amsterdam, snijden we onze friet van Agria aardappelen uit de Flevopolder en bereiden we zelf al onze sauzen. Van de mosterd tot aan de mayonaise. En ook de desserts komen natuurlijk uit eigen keuken. We geloven in ambachtelijke bereidingen, eerlijke producten en mooie smaken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.